Сигурност за нашия офис

март 23, 2015, 09:46  

zakluchvane-s-chip-sigurnostОфиси, складове, производствени халета, магазини, заводи и разбира се, частни домове са реалните потребители на системите за заключване с чип. Не е тайна, че колкото повече достъп е осигурен до едно пространство, толкова по-висок е риска от кражби и влизане с взлом.

Разбира се, освен неприятно, това е опасно за всеки бизнес. Именно заради това, все повече фирми поставят системи за заключване с чип на своите офиси. Плюсовете са много. Ще разгледаме някой от тях.

От една страна система за заключване с чип осигурява достъп, но от друга и предотвратява достъп. Това е перфектният вариант да контролирате офиса си и да разчитате не толкова ,на добрата воля на служителите, посетителите и контрагентите с които работите, а на здравата логика, че всичко ценно, трябва да се държи под ключ.

Разглеждайки плюсовете на системата за заключване с чип, не може да не споменем и възможността за мониторинг на влизанията и излизанията. Това наблюдение осигурява равни права и на двете страни по трудовия договор. Не става дума служителите да бъдат следени и работният ден да заприлича на игра на котка и мишки. Става дума за това, че заключването с чип предлага ясна отчетност и за работодателя и за работниците.

В развитите страни, хората дори и не се досещат, че до работното си място могат да стигнат с ключ или с каквато и да е форма на достъп. Те просто имат чипове, с различно ниво на достъп. В нашата страна това вече също е практика. Почти няма фирма, която да не е монтирала електронно заключване с чип от Obshtdom.com. В този смисъл, на системата вече не се гледа като на някакво ново технологично решение, приоритет само за отбрани фирми, а на нещо обичайно. Заключването с чип е надеждно и едновременно с това достъпно като цена.

Плюс на този тип охрана е, че много фирми в България предлагат различни пакети, които са съобразени с джоба на всеки. Имайки предвид, че това е дългосрочна инвестиция, специалистите съветват да се ориентираме към най-доброто или поне близо до последните най-добри серии. Тази система за заключване с чип ще ни служи дълги години и е важно на какво ще разчитаме. Ако се обърнете към експертите в областта, те ще Ви дадат най-правилен съвет, къде е златната среда.

Наистина най-важна е сигурността, тази на близките ни, тази на хората, които се трудят за нас. Не по-малко важно е да опазим това, което сме произвели от любопитните погледи на крадците. За това, имайте предвид, че складови бази, магазини и обекти за съхранение на стока, са тези, които първо трябва да „въоръжите” със система за заключване с чип.

 

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!