Топ съвети при къртенето на плочките в банята

август 29, 2018, 07:09  

къртене на плочкиНяма по-грозна и отблъскваща баня от тази с грозни плочки, почернели от плесен фуги и с неприятна миризма

Ако и вие заварите такава впечатляваща картинка от предишните собственици на новия си апартамент то първото, което ще предприемете е именно ремонт на банята. Свалянето на плочките, санитарния фаянс, всички кранове и други аксесоари изискват намесата на грамотен в строителството и ВиК услугите експерт. Няма как да пристъпите към къртене на плочки без да се запознаете детайлно със същинската работа. Професионалистите, които предоставят такива услуги са наистина експерти в къртенето. Знаете ли, че плочките различна големина имат и различна техника за събаряне. Дори отстрани да изглежда лесно си има тънкости, които професионалистите спазват. Най-лесно отстраними от стените са най-малките плочки. Тези с по-големи размери много по-често нанасят и допълнителни щети, тъй като при самото им разбиване те се пукат и чупят на различни места и така при отхвърчащите отломки можете да се нараните.

Истината е в професионалната намеса на работници, с чиято професионална помощ ще останете без драскотина

Хората много добре съзнават риска при къртенето на плочките, затова са много добре подготвени с предпазно облекло, инструменти и машини. Когато разполагаш с правилните ресурси работата не е досада, а забавление. Опита и прецизната дейност на обучените за това хора дава завидни резултати и в зависимост от квадратурата на плочките, които следва да бъдат разчистени то дори за ден те могат да бъдат изкъртени, терена да бъде много добре почистен, а строителните отломки да се доставят със специализирани контейнери и чували до депата за такива строителни отпадъци. Услугата къртене на плочки не е такава, че да не можете да си я позволите. Достъпна цена, бързина и професионализъм – това еq от което се нуждаете за да можете да осъществите ремонта на новия си дом в най-кратки срокове.

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!