Класически женски макси панталони

декември 16, 2017, 10:20  

Да изглеждат стегнати и елегантни дамите с пищни форми ще им помогнат класическите дамски макси панталони. Именно класическият стил с неговите стройни прави линии и лаконични кройки подхожда на жените с нестандартна фигура, не добавя излишни килограми и не „размива“ силуета. Техните крачоли имат средна ширина, която може леко да се извива на една или друга страна. Макси панталоните класически стил биват със стандартна дължина; по-къси; равномерно широки по цялата дължина; леко стеснени надолу.

Предимството на този модел е в неговата универсалност – може да се носи във всяка обстановка – на работа, на разходка, по време на вечерна среща. Съчетани с класическо сако или жилетка и бяла блуза, те са идеален вариант за офиса. Те имат добре прилягащ силует и запазват ширината на крачола от коляното до долу.

Широките класическите макси панталони са отличен вариант за посещение на театър или за вечеря в ресторант. Те добре стоят на пълните жени, изравняват силуета и добавят височина. За тяхното ушиване се избират плътни, добре държащи форма тъкани. За качествен офисен и всекидневен вариант подхождат тези варианти, изпълнени от качествени тъкани, подходящи за костюми – габардин, плътен памучен плат (за летни варианти). Вечерните модели се шият от плътна коприна, сатен, тънък вълнен плат.

Палитрата от нюанси на тези модели е безгранична, изборът зависи само от това, за каква ситуация смятате да ги ползвате. За работа подхождат тъмните нюанси на синьо,кафяво, сиво. За неформална обстановка добре изглеждат класическите женски макси панталони с пастелни и светли цветове, които оживяват образа, правят го ярък и изразителен.

Ризи, блузи, жакети, с които се комбинират тези изделия, трябва да имат прав силует и да стоят свободно, благодарение на което фигурата ще изглежда много стройна и изящна. По такъв начин се достига идеален баланс на пропорциите и силуета става по-строен.

Класическите макси панталони се носят с обувки на висок или среден ток. За сметка на такива обувки силуета изглежда лек и изящен. Освен това високият ток добавя ръст, благодарение на това фигурата изглежда красива.

Всички тези модели може да откриете в каталозите на онлайн магазините. Можете да разгледате всеки елемент, да прецените и изберете най-подходящият за вашата фигура модел.

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!